I'm Marie-Louise!

In my 20 years of working as a product & project manager, I’ve got to know some great tools and gained valuable experience to efficiently develop products. I love to share my knowledge and these tools with you.

hey there

All about effective template and tool to organise your daily business activities

TOp categories

Tools & templates for product definition, benchmarking, specification and more

Practical tips & tricks for your home office and organise your personal and business life

Development process improvements, frameworks and templates

Freelance Project Management – mag vervallen

Het ‘producten landschap‘ verandert heel snel, in de ene markt wat sneller dan in de andere. Dit kost veel project management capaciteit. In dit soort piek periodes, waarin het heel druk is met nieuwe product ontwikkelingen, kan ik je helpen.

Tijdelijk kan ik, als freelance project manager, een of meerdere projecten overnemen. Ik werk vanuit huis, maar kan indien gewenst bij je op kantoor werken.

Vanuit mijn passie voor nieuwe producten focus ik me op project management opdrachten in de maakindustrie. Graag begeleid ik nieuwe productontwikkelingen van idee tot marktintroductie. Tevens heb ik veel plezier en ervaring in het managen van marketing communicatie projecten rondom product introductie.

Ik volg een praktisch proces van product idee tot en met marktintroductie en gebruik hierbij handige tools. Deze tools kunnen in het project team gebruikt worden om efficient mee te werken en te rapporteren. Hierdoor kun je sneller, betere producten op de markt brengen.

Natuurlijk sluit ik me aan bij de huidige processen in jouw bedrijf, indien gewenst zal ik suggesties geven om het proces nog efficiënter te laten verlopen. Hier kunnen we samen naar kijken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een orienterend gesprek, neem dan contact met me op. Ik kom graag langs om kennis te maken en te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Bureau Flo interim-project-management

free download

 Help yourself with this free download to kickstart your new projects and feel confident and in control.

Free download

Download here

If you encounter a challenge in your product development activities, please do not hesitate to contact me. 

@bureau_flo